Pragmatisch • Duurzaam resultaat • Duidelijke aanpak » Ontdek de uniciteit van Mondea

Hoe we werken 

Mondea is de Orgware Company. Wij organiseren het aansluiten van de organisatie en de mensen bij de systemen en de processen. Onze wijze van werken hebben we ondergebracht in de ServantLean filosofie: De combinatie van Lean Management en Servant Leadership met elementen uit de Transactionele Analyse, Neurolinguisitisch Programmeren, Six Sigma, Appriciative Inquiry en Systemisch Werken. ServantLean stelt ons in staat om vanuit een duidelijk commitment en intrinisieke motivatie van onze klanten te focussen op dat wat waarde toevoegt voor hun klanten. We faciliteren trajecten waarbij de resultaten duurzaam zijn en door olievlek werking verder in de organisatie kunnen worden gerealiseerd.

    • Onafhankelijk en Objectief
    • Mensen verbinden met processen, systemen en organisatie
    • Waarderend perspectief
    • Begeleiden op boven- en onderlaag
  • Balanceren tussen weten en begeleiden
  • Bedenken combineren met doen

Onafhankelijk & objectief

Er is geen belang, anders dan het klantbelang. In alles wat we doen, staat het belang van onze klant voorop. We laten ons niet leiden door commissie structuren met software leveranciers. We werken met de professionals die het best aansluiten bij dat wat op dat moment voor een project nodig is.

Mensen verbinden met processen, systemen en organisatie

Succes in business is all about people, people, people. Whatever industry a company is in, its employees are its biggest competitive advantage” (Richard Branson). Geen enkel systeem, geen enkel proces gaat werken als de intrinsieke motivatie van de mensen die er mee moeten werken ontbreekt. In wat wij als Mondea doen, realiseren we eigenaarschap, intrinsieke motivatie, gevoel van verantwoordelijkheid en daarmee bestaansrecht

Waarderend perspectief

Professionele communicatie is misschien wel de grootste succesfactor in elke willekeurige organisatie. In alles wat we doen, speelt professionele communicatie een essentiele rol. We gaan uit van dat wat goed gaat en verkennen met onze klanten de omgeving om samen te ontdekken waar het beter kan.

Begeleiden op boven- en onderlaag

Een mens is geen machine. Voelen doen we niet voor niets. Iedereen kan voelen. Een gevoel is niet goed of fout. En wat je voelt, mag er wel degelijk zijn. Voelen in combinatie met denken is intuïtie. In onze dialogen ping-pongen switchen we met enige regelmaat tussen wat het hoofd, de ratio, zou doen en wat de intuïtie en het voelen ons wil vertellen

Balanceren tussen weten en begeleiden

Mondea is geen consultancy organisatie waar we het alleen maar (beter) weten. Mondea professionals zijn ter zake kundig en opgeleid om hun ervaring, kennis en kunde op een slimme manier in te zetten. Dat wil zeggen dat we medewerkers van onze klanten helpen om in hun kracht te komen door hen te begeleiden in wat gedaan moet worden.

Bedenken combineren met doen

We zijn goed in het begeleiden van het denken over hoe het zou moeten. We vinden onszelf nog beter als we ook de combinatie kunnen maken met het begeleiden van het doen wat is bedacht.

 

Kennismaken  met ServantLean 
Met enige regelmaat organiseren we korte bijeenkomsten om mensen uit ons netwerk in de gelegenheid te stellen kennis te maken met ServantLean en elementen uit de ServantLean.

Bekijk hier de agenda van de bijeenkomsten en meld je aan.

Selectie van onze klanten

Neem contact met ons op