Rob Fleuren sluit als partner aan bij Mondea

07/09/2016

bezegeling Houten, 6 september 2016  — Mondea maakt bekend dat Rob Fleuren met ingang van 6 september als nieuwe Partner is toegetreden tot Mondea. Rob was in zijn laatste functie ICT manager bij Voergroep Zuid. Arjen Wierikx, managing partner bij Mondea: “We zijn erg blij met de toetreding van Rob als partner. Rob is een zeer ervaren en gerespecteerd partner, waarmee we in het verleden al buitengewoon plezierig hebben samengewerkt. Met zijn ervaring en enthousiaste persoonlijkheid is hij een welkome aanvulling voor ons bedrijf.”.

The Orgware Company
De aansluiting van Rob Fleuren past bij de ambitie van Mondea om zich steeds nadrukkelijker te profileren als The Orgware Company. Arjen Wierikx: “Als The Orgware Company houden we ons bezig met de aansluiting van de mensen op de systemen en de processen. In toenemende mate hebben we daarbij behoefte aan professionals die een vertaling kunnen maken van de informatie die nodig is naar de inrichting van de systemen en de processen. De kennis en ervaring van Rob past perfect in deze strategie.   

Over Mondea
Mondea maakt digitale transities succesvol en duurzaam. De professionals van Mondea verbinden Logistieke en IT systemen met processen en mensen. Dat doen ze met name in de handel, de industrie en zakelijke dienstverlening, sectoren waar informatietechnologie een hele grote rol speelt. Tot haar klantenkring behoren o.a.: PartsPoint Group, VSH, DPD, NewCold, Bayer, Coöperatie ParkeerService, Medical Export Group, Intrakoop. Arjen Wierikx: “Met onze ServantLean filosofie zijn we in staat om op objectieve wijze mensen, systemen en processen op elkaar te laten aansluiten en een cultuur van continu verbeteren te implementeren. Dat doen we op de werkvloer, als begeleiders, samen met onze klanten”.