Over ons

Onze visie

Computers en IT zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. De Internet of Things veranderd onze samenleving, de manier waarop we werken en de wereld waarin we leven. Organisaties van de toekomst zijn de organisaties waar IT veel meer met de mensen verbonden is. Waar het zelfdenkend vermogen van de mensen terugkeert, waar ze (weer) intrinsiek gemotiveerd zijn om waarde toe te voegen. De digitale transititie is een onomkeerbaar proces voor elke organisatie. Het is alleen de vraag hoe geef je daar vorm aan.

 Mondea werkt aan het organiseren van het optimale gebruik van systemen door ze aan te laten sluiten bij de processen, de organisatie maar vooral de mensen. We begeleiden de strategievorming, selecties, implementaties en optimalisaties. We faciliteren digitale transities en ondersteunen bij de ontwikkeling van medewerkers, afdelingen en organisatie.

Onze mensen

Al sinds de oprichting in 2000 heeft Mondea de keuze gemaakt om de opdrachten uit te voeren vanuit een netwerkmodel. Als je werkt in de combinatie van organisatieontwikkeling en IT is de diversiteit aan opdrachten groot. Een zeer groot personeelsbestand is nodig, om steeds de ultieme match te maken. Binnen Mondea is daarom vanaf het begin de keuze gemaakt om de professionals vanuit het netwerk aan te trekken. Dit heeft ertoe geleid dat inmiddels een groot netwerk is opgebouwd. Alle professionals beschikken daarbij over een unieke combinatie van vakinhoudelijke kennis en professionele en communicatieve vaardigheden. Door slim gebruik te maken van het netwerk zijn we in staat op korte termijn professionals in te zetten met kennis van de branche, gevoel bij de problematiek en aansluiting bij de cultuur. Sommige professionals zijn al meer dan 15 jaar aan onze organisatie verbonden.

Mondea Nieuws
Binnenkort verschijnt een nieuwe blog: ERP never dies. Houd deze pagina in de gaten om de blog niet te missen. 

 

Selectie van onze klanten